Her kan du give et bidrag til indsamlingen - klik HER

Gør en forskel for mennesker ramt af
katastrofer verden over

Meld dig som indsamler og red liv søndag 10. marts kl. 11.30 - 14.00

Rungsted Kirke indbyder til sogneindsamling søndag d. 10. marts.

Krige, konflikter og katastrofer er blevet en stor del af alles hverdag, uanset hvor vi bor, og hvem vi er.

Herhjemme oplever vi, at vejret forandrer sig og bliver mere ekstremt. Andre steder har vejret allerede ændret sig så markant, at familier er tvunget til at lægge deres liv om eller i værste fald flygte i sikkerhed.

Klimaforandringerne er ikke længere noget vi frygter en dag vil ramme. Det er allerede sket.

Det er ikke kun konsekvenserne af klimaforandringerne, der er rykket tæt på.

I Ukraine raser krigen snart på sit tredje år. De voldsomme bombardementer, og den konstante frygt har sat sig dybt i befolkningen, og mange børn kan ikke længere huske livet før invasionen.

I Israel og Palæstina er menneskeliv meningsløst gået tabt, familieliv er slået itu, og op mod to millioner mennesker i Gaza er blevet fordrevet uden at kunne finde sikkerhed.

Det er lige dér, midt i katastrofen, at udsatte mennesker har brug for akut nødhjælp for at overleve.

Derfor går pengene fra Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling i år til at hjælpe mennesker ramt af katastrofer.

Nødhjælpen kan være stor som lille: Varme tæpper, tøj, et sikkert sted at bo, mad eller penge kan betyde forskellen mellem liv og død.

Din hjælp er med til at redde liv!

Man melder sig som indsamler enten på flg. tilmeldingslink KLIK HER eller ved blot at møde søndag den 10. marts kl. 11.30 (efter gudstjenesten)  i sognehuset, Bolbrovej 10B, 2960 Rungsted Kyst, hvor man får udleveret en indsamlingsbøsse og en rute.
Der serveres en let frokost, mens pengene tælles op.

De bedste hilsner

Mathias Harding,